Timmer
De Echte Bakker

Taarten & vlaaien

Voor een feestelijke gebeurtenis zijn er natuurlijk diverse taarten te bestellen, in de lekkerste smaken. Hieronder ziet U de slagroom-, vruchten-, mokka- en chipolata taart. Deze taarten zijn voor 9, 12, 16, 20 of 25 personen en kunnen ook worden voorgesneden. Ook zijn er diverse soorten kwarktaarten.

De taarten en vlaaien wel graag 1 dag van te voren bestellen.

Het is ook leuk om je eigen foto op de taart te plaatsen, met een lieve tekst of leuke kinderversiering erop.   Je kunt ook alvast zelf  je foto van tevoren bewerken.

Ook maken we diverse vlaaien, b.v. de advocaat- , tiramisu-, vers fruit- of christoffel vlaai. En natuurlijk de heerlijk verse aardbeien vlaai met of zonder slagroom.

[deze maken we van half maart tot ongeveer half oktber].

Kindertaarten

Het verjaardagsfeestje wordt nog leuker met een verjaardagstaart van Timmer.

Wauw! Wat een mooie kindertaarten, een echte Carstaart of wil ze toch liever de Barbietaart?  De kindertaarten zijn natuurlijk lekker, dagvers en met een vullig naar eigen keuze.  En natuurlijk versierd zoals jij dat zelf wil. 

Het is ook leuk om je eigen foto op de taart te plaatsen, een lieve tekst met leuke kinderversiering erop.  Tot 10 jaar zijn de verjaardagskaarsjes er gratis bij.  Stuurt U die mooie foto, dan maken wij er iets lekkers van!  Wel graag 2 dagen van te voren bestellen. Je kunt ook alvast zelf je foto van tevoren bewerken.  

Bruidstaarten

Je bent druk bezig met alle voorbereidingen. Locatie uitzoeken, fotograaf regelen, gastenlijsten en uiteraard de bruidstaart! Voor het laatste ben je zeker bij ons op het juiste adres. Een kleine intieme bruiloft of een groot feest, jullie taart komt er perfect uit te zien.

Wij zullen er alles aan doen om de taart van jullie dromen te maken.  Voor meer informatie over onze bruidstaarten, kun je gerust  eens contact met ons opnemen.

Voor een prijsopgave a.u.b even bellen met 0599-564920.
Of via baktim@xs4all.nl . 

Abraham/ Sara

Een zelf gemaakte Abraham of Sara pop/slagroomtaart.

Taart:  Vanaf 9 personen
Pop: Abraham koek gevuld met amandelspijs € 32.50

Timmer, De Echte Bakker

Dorpsstraat 33
9462 PK Gasselte
0599-564920
maandag 08:30 - 12:30
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag Gesloten